Λουκέτα και πτωχεύσεις δημιουργούν αναταραχή στην αγορά

ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής και κινητής μετά το λουκέτο σε μεγάλη εταιρεία και κλείσιμο υποκαταστημάτων του άλλοτε κραταοιού μονοπωλιακού φορέα μας.
Αναλυτικά Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε στις 17/10/2008 στο αρμόδιο δικαστήριο για κήρυξη πτώχευσης η Altec Telecoms λόγω επαπειλούμενης οικονομικής αδυναμίας κατ΄ άρθρ. 3 παρ. 2 του Πτωχευτικού Κώδικα. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Η παράνομη και καταχρηστική διακοπή παροχής υπηρεσιών διασύνδεσης από τον ΟΤΕ προς τη θυγατρική μας εταιρεία ALTEC TELECOMS και μάλιστα ενώ είχε ήδη υποβληθεί πρόταση για την ολοσχερή εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών της, είχε ως αποτέλεσμα την τεράστια υλική και ηθική ζημία στην εταιρεία. Και τούτο, καθόσον από την στιγμή εκείνη αδυνατούσε να παράσχει απρόσκοπτα υπηρεσίες προς τους πελάτες της, ενώ η βλάβη της φήμης και επαγγελματικής υπόστασης της εταιρείας μας οδήγησε πλήθος συνδρομητών μας σε μαζική ΄εγκατάλειψη΄ της εταιρείας, χωρίς μάλιστα να προβαίνουν σε εξόφληση των οφειλών τους για τις υπηρεσίες που τους είχαν ήδη παρασχεθεί. Τα γεγονότα αυτά συνέβαλαν καθοριστικά στην περαιτέρω επιδείνωση των προβληματικών ταμειακών ροών της ALTEC TELECOMS..."
Την ίδια ώρα 135 καταστήματα OTE shop αποφάσισε να κλείσει ο ΟΤΕ λόγω της ελάχιστης ή μηδενικής εμπορικής δραστηριότητάς τους. Τα καταστήματα αυτά συνεισφέρουν σήμερα περίπου το 3% των πωλήσεων των καταναλωτικών προϊόντων του Ομίλου και η κίνηση αυτή εντάσσεται στη στρατηγική του ΟΤΕ για τη βελτιστοποίηση και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του δικτύου του. Οι παραπάνω πωλήσεις θα αναδρομολογηθούν στα πλησιέστερα καταστήματα του Ομίλου ΟΤΕ και στο 134, το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H altec xronia exei provlima, kai oikonomikh krish akoma den eidate, toso poly poy laxtarate na er8ei.
Oso gia ton ote kala kanoyn kai ta kleinoyn afou mono fraga trwne ta magazia kai malista to 25% aytwn einai dika mas