LG KS360: η funky πλευρά του εαυτού σας


Το νέο πολύχρωμο, funky LG KS360 έχει δημιουργηθεί για να καλύψει όλες τις επικοινωνιακές σας ανάγκες, εντός και εκτός διαδικτύου.
Το Qwerty πληκτρολόγιό του επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη γραφή SMS αλλά και email αλλά και την επικοινωνία μέσω chat. Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα να γκρουπάρετε τα SMS ανά συζήτηση κι έτσι να έχετε μια συνεχή εικόνα της επικοινωνίας σας με τους άλλους.
Οι κλήσεις πραγματοποιούνται ακόμα πιο εύκολα με τη βοήθεια του Touch Screen dialing ενώ το μόλις 16.8 χιλιοστών πάχος του επιτρέπει την εύκολη αποθήκευσή του σε μία στενή τσέπη, ώστε να μην το αποχωρίζεται ποτέ κανείς.
Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο φέρνει το Facebook, το Myspace πιο κοντά ενώ με την οθόνη 2.4’’ η πλοήγηση γίνεται πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ευκρίνεια.
Εκτός όμως από την πληθώρα των τεχνικών χαρακτηριστικών που διαθέτει, το LG KS360 διαθέτει και μία πολύ ελκυστική εμφάνιση, ένα λείο και όμορφο design ενώ τα χρώματα κυκλοφορούν με τους εξής συνδυασμούς: ανθρακί & φωτεινό μπλε και μαύρο & κόκκινο. Πηγή: e-go.gr
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment