Πρσφορές απο τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

*Οι πελάτες της καρτοκινητής τηλεφωνίας Q card, που πραγματοποιούν συχνά κλήσεις προς την Αλβανία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ και την Ιταλία, μπορούν να εκμεταλλευθούν μία νέα προσφορά ώστε να μειώσουν το κόστος της επικοινωνίας τους. Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008, η χρέωση για τις κλήσεις προς ΗΠΑ διαμορφώνεται σε 0,0017 ευρώ ανά δευτερόλεπτα, ενώ η χρέωση για τις κλήσεις προς Γερμανία και Ιταλία σε 0,0035 ευρώ ανά δευτερόλεπτο. Τέλος, οι κλήσεις προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα στην Αλβανία θα κοστίζει 0,0020 ευρώ και 0,0035 ευρώ ανά δευτερόλεπτο αντίστοιχα. Για να αξιοποιήσουν την προσφορά, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες της Q card θα πρέπει να στείλουν, χωρίς χρέωση, ένα SMS στον πενταψήφιο αριθμό 12260. Διευκρινίζεται ότι η προσφορά ισχύει για 3 μήνες - και συγκεκριμένα έως τις 5 Δεκεμβρίου του 2008 - χωρίς επιπρόσθετα όρια και προϋποθέσεις.
*Ενόψει της παρουσίας του στην 73η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο ΟΤΕ αποφάσισε να «υπενθυμίσει» στο ευρύ κοινό τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας σε πανελλαδικό επίπεδο. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, οι ευρυζωνικές συνδέσεις στην Ελλάδα στις 30 Αυγούστου 2008, είχαν ξεπεράσει τις 1.400.000, ενώ την ίδια στιγμή στο δίκτυο του ΟΤΕ υπήρχαν 890.000 ενεργές συνδέσεις ADSL. Η ανάπτυξη του δικτύου του ΟΤΕ συνεχίζεται και στις τέσσερις τηλεπικοινωνιακές περιφέρειές του με τον αριθμό των Σημείων Παρουσίας (PoPs) του δικτύου ADSL, να ανέρχεται σε 1.390 εκ των οποίων τα 1.260 βρίσκονται εκτός Αττικής. Για να γίνει καλύτερα κατανοητό το μέγεθος του δικτύου ADSL του ΟΤΕ, ο ίδιος επισημαίνει στην ανακοίνωσή του πως στα σημεία παρουσίας περιλαμβάνουν 51 μικρά και μεγάλα νησιά μεταξύ των οποίων η Ανάφη, οι Λειψοί και η Χάλκη, καθώς και περιοχές όπως ο Κρόκος Κοζάνης, η Τροιζήνα, η Κάτω Τιθορέα, οι Καστελλάνοι Χανίων, το Τσεπέλοβο κ.α.
*Με το διαφημιστικό σύνθημα «εσύ κάθεσαι και η τύχη σου δουλεύει», η Cosmote ανακοίνωσε σήμερα μία νέα προσφορά για τους πελάτες της καρτοκινητής τηλεφωνίας «Cosmoκάρτα». Συγκεκριμένα, με κάθε ανανέωση του χρόνου ομιλίας με κάρτες αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των 9 ευρώ, παρέχονται χωρίς πρόσθετη χρέωση 15 επιπλέον λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Ωστόσο, τα δωρεάν λεπτά ομιλίας θα πρέπει να καταναλωθούν σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ανάλογα με το ποσό της κάρτας ανανέωσης. Έτσι για ανανέωση του χρόνου ομιλίας με κάρτα αξίας 9 ευρώ, η περίοδος ισχύος είναι μόλις 24 ώρες. Στην περίπτωση που χρησιμοποιηθούν κάρτες των 15 ευρώ ή των 20 ευρώ, τότε η περίοδος ισχύος είναι 7 ημέρες. Τέλος για την ανανέωση με κάρτα αξίας 30 ευρώ, η περίοδος ισχύος είναι 30 ημέρες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment