Windows Mobile7 ετοιμάζει φέτος η MS!

Η Microsoft αναπτύσσει αυτή τη στιγμή τα νέα Windows Mobile 7, η πρώτη επαναστατική αλλαγή όσον αφορά τα έξυπνα κινητά της ΜΣ με το νέο look του λειτουργικού συστήματος. Πρόσφατα, δημοσιοποιήθηκε ένα έγγραφο από μια πηγή εντός της Microsoft σχετικά με τις λεπτομέρειες αφής και χειρισμού της νέας έκδοσης με το τυχερό νούμερο 7. Το έγγραφο αυτό περιέχει περισσότερες από εκατό σελίδες του με σχέδια, ιδέες, καθώς και αλλαγές στον τρόπο που θα αλληλεπιδρούμε με τα κινητά τηλέφωνά μας.
Το μεγάλο screenshot που δημοσεύουμε κατά αποκλειστικότητα προέρχεται απο τα παραπάνω έγγραφα και αποτελεί την απάντηση για τα WM7. Σύμφωνα με το έγγραφο βασικό λόγο στο λειτουργικό έχει το άγγιγμα και η χειρονομία με τα δάκτυλα όπου φαίνεται η ΜΣ να εξακολουθεί να θέτει γερά θεμέλια γύρω του, καθώς τα 2 αυτά στοιχεία θα αποτελέσουν το επίκεντρο των Windows Mobile 7. Τα Windows Mobile 7 θα χρησιμοποιούν την αίσθηση του αγγίγματος, παρόμοια με το iPhone. Θα είστε σε θέση για παράδειγμα να πλοηγηθείτε στο flick μέσω καταλόγων, διαδραστικότητα με gadgets στην οθόνη και πλούσιο λογισμικό. Έμφαση έχει δοθεί σε εφαρμογές καθιστώντας ευκολότερη πλοήγηση καταργώντας το scrollbars, συμπεριλαμβανομένης και μιας νέας λαβή κύλισης που επιτρέπει πολλαπλούς τρόπους για την εξεύρεση στοιχείων που πλέον καθίσταται εξαιρετικά γρήγορη. Παράλληλα η κύρια οθόνη γίνεται διαδραστική και ο προσανταολισμός του λειτουργικού παρέχει άμεση πρόσβαση σε πολυμεσικά στοιχεία, ενώ σύμφωνα με τις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε η μέθοδος εισαγωγής δεδομένων θα είναι ευκολότερη, το interface όλων των εφαρμογών έχει βελτιωθεί αισθητά ενώ με ένα κούνημα μπορείτε να αλλάζετε εικόνες και βίντεο. Θα λέγαμε με βάση τις φωτο που έχουμε στα χέρια μας ότι προχωρά ένα μικρό βήμα παραπέρα απο το iphone καθώς πλέον τα WM7 δεν θα θυμίζουν τα δύσχρητα έξυπνα κινητά του παρελθόντος...

Πηγή: microsoft.blognewschannel.com
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xmmm xmmm Alla apo 8ema varus ti lene den mas ipan? Ta Windows 6 ine varete ke axrista! Anti8eta to adroid 8a ine elafri ke eksipno? Arage ta Windows 8a ine elefra?