LG KM380: Ακούστε ταυτόχρονα mp3!

ΜΙΑ αίσθηση πολυτέλειας με πολυμεσικό κινητό παρέχει πλέον στην αγορά η LG, με το KM380 το οποίο διατηρεί τις αναλογίες του σε σχέση με τα καλούδια που ενσωματώνει. Αυτή την φορά όπως ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει για τις πρώτες 3.000 συσκευές του ΚΜ380 μία κάρτα μνήμης micro SD, χωρητικότητας 1GB, που περιλαμβάνει το διπλό album της Πέγκυς Ζήνα με επιλεγμένα τραγούδια από τους προσωπικούς της δίσκους, αλλά θα διαλέγαμε καλύτερα ένα άλμπουμ με επιτυχίες.
Στα ενδότερα του κινητού η LG φαίνεται ότι αφουγκράζεται τις επιθυμίες και τα όνειρα των θαυμαστών της, με ένα μοναδικό για κινητά τηλέφωνα σύστημα που διαθέτει το ΚΜ380 και παρέχει την δυνατότητα σε 4 άτομα να ακούν ταυτόχρονα την αγαπημένη τους μουσική, οπότε δεν θα γκρινιάζει κανένας! Αν μη τι άλλο αυτό μας άρεσε πάρα πολύ παιδιά.
ΤΟ κομψό κινητό, είναι εξοπλισμένο με κάμερα 1.3 megapixel, οθόνη 262.000 χρωμάτων, μνήμη επεκτάσιμη έως 32GB, Bluetooth ver. 2.0 με EDR και USB V2.0, χρόνο αναμονής 250 ώρες και ομιλίας 3 ώρες, το νέο μουσικό ΚΜ380 θα γίνει η fun παρέα για το φετινό καλοκαίρι!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment