Crashes στο Iphone 3G αλλά και ελλείψεις!

Διαβάζοντας αρκετά ξένα forum σύμφωνα με το Iphonehellas, από διάφορες χώρες στις οποίες ξεκίνησε η διάθεση του iPhone 3G, παρατηρήσαμε πως υπάρχει μία γενική δυσαρέσκεια σχετικά με την σταθερότητα του νέου iPhone OS v2.0. Ωστόσο στα ξένα φόρα είδαμε ότι αρκετοί χρήστες αναφέρονται στις τραγικές ελλείψεις του κινητού, με μόνο θετικό το iphone store που ευτυχώς θα διαθέτει ορισμένες δωρεάν εφαρμογές.
Οι χρήστες παραπονιούνται για συχνά crashes του App store, sluggish UI, προβλήματα κατά την αναπαραγωγή video, περιστασιακά Restart του iPhone και overall slow performances! Απ’ ότι φαίνεται, η v5A347 ή οποία είναι διαθέσιμη από το iTunes είναι περισσότερη σταθερή από την v5Α345 με την οποία έρχονται τα iPhone 3G !!
Επειδή όμως το iTunes δεν αναγνωρίζει την διαφορά μεταξύ των 2 διαφορετικών iPhone OS 2.0 builds, θα πρέπει να κάνετε Restore το νέο σας iPhone 3G και να περάσετε την v5A347!
Ίσως δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να αναβαθμίσουμε σε v2.0… οπότε δεν μας ενοχλεί να περιμένουμε ακόμα λίγο την Dev-Team. Άλλωστε, όπως φαίνεται η Apple θα αναγκαστεί να εκδόσει πολύ γρήγορα νέο firmware update με πολλά bug fixes! Πάντως εμείς υποσχόμαστε να σας παρουσιάσουμε σύντομα ένα κλώνο του κινητού με πολύ προσιτό κόστος και μάλιστα με όλες τις λειτουργίες για να σας αποδείξουμε ότι γυαλίζει δεν είναι πάντοτε χρυσός αγαπητοί μου φίλοι...
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment