Samsung i900: Τεχνολογία αφής στα άκρα!

ΟΙ περισσότεροι κατασκευαστές προωθούν την τεχνολογία αφής στα κινητά τους μετά τον δρομο που χάραξε η Apple αλλά και η SE παλιότερα, ενώ μοντέλα έχει ανακοινώσει και η Νόκια.
Αυτή την φορά παρότι το κρατούσε μυστικό η νέα ναυαρχίδα της Samsung ανακοινώθηκε πλέον επίσημα και αυτο δεν είναι άλλο απο το ευμεγέθες i900 που μοιάζει στο ύψος με το Iphone. Αναλυτικά πρόκειτια για μια Windows Mobile συσκευή που περιλαμβάνει την 6.1 τελευταία έκδοση, ενώ ως κορυφαίο τεχνολογικό gadget διαθέτει επίσης 7.2 Μbps HSDPA, WiFi, FM Tuner, BT, 3.2" οθόνη ανάλυσης 400Χ240, 5ΜΡ κάμερα (with smile detection and geotagging). Η οθόνη του ειναι μια κορυφαία επιλογή για τα WM που συνήθως τα βλέπουμε με χαμηλής ανάλυσης οθόνες και μικρότερου μεγέθους. Σύμφωνα με την εταιρεία σχεδιάζεται να κυκλοφορήσουν 2 εκδόσεις 8GB και 16GB εσωτερικής μνήμηςόπως επισης και το νέο της interface το TouchWiz το οποίο θεωρείται πρωτοποριακό με το άγγιγμα των δακτύλων του ενός χεριού για τι κυριότερες λειτουργίες του κινητού. Αναμένεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην Ευρώπη τον Ιούλιο και το concept του μας αρέσει αρκετά οπότε θα κάνει πωλήσεις.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

EXPERT είπε...

ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ & ΛΟΙΠΩΝ ΤΕΧ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ Η ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ SAMSUNG ΓΙΑ ΤΟ ALL IN ONE I 900 EINAI ΘΕΛΚΤΙΚΗ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟΥ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΣΟΥΓΙΑ Ν 95 Ι ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ!