HTC Touch Diamond: Πραγματικό διαμάντι!

ΠΑΝΤΟΤΕ θέλαμε ένα διαμάντι στο χέρι μας, αρκεί να είναι προσιτό και τεχνολογικό θαύμα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει και αποτελεί πρόταση γνωστού κατασκευαστή που βασίζεται στην πλατφόρμα Windows Mobile.
Αναλυτικά το HTC Touch Diamond ξεκίνησε την επίσημη παρουσία του και καταφέρνει να μας μαγέψει. Πρόκειται για ένα μικρό τεχνολογικό θαύμα που αποκαλείται ως τέλειο smartphone με όμορφες καμπύλες με VGA ανάλυση στην οθόνη των 2.8″ και την μαγεία του νέου TouchFLO 3D interface πάνω από τα Windows Mobile 6.1 Professional. Χμμ. ακόμα δεν έμαθα την τιμή του αλλά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του με παρέσυραν και θέλω να το αποκτήσω. Φοράει επίσης Bluetooth 2.0 με EDR, WiFi 802.11 b/g αλλά και A-GPS παρέα με Tri-band GSM/GPRS/EDGE και φυσικά HSDPA μέχρι τα 7.2 Mbps. Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ελκυστικού μοντέλου υπάρχουν εδώ. Ακόμα δεν υπάρχει στα ελληνικά καταστήματα αλλά ελπίζω ότι θα το δούμε σε καλή τιμή για να εξετάσουμε τον...εσωτερικό του κόσμο και να ετοιμάσουμε ένα αναλυτικό review. Ωστόσο οι φωτογραφίες αποτελούν μόνο ένα κομμάτι του στυλάτου έξυπνου κινητού της εταιρείας το οποιο είναι υπόψην εξελλινισμένο...
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Diamanti afti vlakia? Sorry alla oti forai Windows mobile den ine para mia saxla! Ixa Agorasi to HTC TyTN II ke ezisa me Windows Mobile. pio ili8io OS den iparxi!

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δίκιο, πρέπει νά έχεις γνώσεις για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις Windows Mobile. Δεν είναι για ηλιθίους!!!