Υποφορητό dual OS ετοιμάζει και η Dell!

ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ έχει καταλάβει τους μεγάλους κατασκευαστές για την επόμενη επανάσταση των μικρών υποφορητών καθώς η Dell παρουσίασε νέες φωτογραφίες στο blog των πωλήσεων όπου προωθεί χωρίς ενδοιασμό τον υποφορητό της σαν θεωρώντας ότι θα αγοραστεί απο ένα δισεκατομμύριο χρηστών του διαδικτύου τα επόμενα χρόνια! Οι πρώτεςε ενδείξεις αναφέρουν ότι θα έχει οθόνη 8.9 ιντσών, λειτουργικό σύστημα επιλογής XP ή Linux και φυσικά επεξεργαστή Intel Atom.
Διαρορές απο την ετιαρεία υποστηρίζουν ότι ο επξεργαστής μπορει να αλλάξει η να παρέχεται σε 2 διαφορετικά σασί δεδομένου ότι υπάροχυν σημαντικές εξελίξεις στον χώρο των επεξεργαστών για mobile συσκευές, με την κυκλοφορία του Nano από την Via.
To σημαντικό πλεονέκτημα που κατέχει ο Nano έναντι του Atom, είναι η χαρακτηριστική έλλειψη περιορισμών που επιβάλλει η MS. Οι κατασκευαστές hardware δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Atom σε φορητούς που έχουν οθόνη μεγαλύτερη από 10 ιντσες, ή AGP (Accelerated Graphics Port, σύνδεση υψηλής ταχύτητας μεταξύ του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών). Nα μάθουμε και την τιμή του θα ήθελα πάρα πολύ παιδιά..
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment